Зоран Талић: Полиграф очекује добар изборни резултат у Требињу

Срна
Зоран Талић: Полиграф очекује добар изборни резултат у Требињу

ТРЕБИЊЕ - Предсједник Политичког грађанског фронта Полиграф Зоран Талић посјетио је Градски одбор Требиња, гдје је разговарао са кандидатима за Скупштину града Требиња о активностима за предстојеће локалне изборе.

„Градски одбор Полиграф-а Требиње има пуну подршку руководства странке. Подршка је усмјерена прије свега на активност одбора који су за добробит грађана Требиња. Разговарали смо о пројектима који су од интереса за Републику Српску а што је  Полиграф представио на својој оснивачкој Скупштини. То су пројекти који се односе на Јадранско Јонску магистралу али и то да је Херцеговина залеђе медитерана. У том потенцијалу видимо огромну шансу за даљи развој тог града. Чињеница лежи у томе да је Требиње удаљено од Јадрана само двадесетак километара а најближи морски град му је Дубровник. Мислим да је јасно да се наш фокус треба базирати на развоју Требиња као туристичке дестинације и мјеста са великим туристичким, пољопривредним и енергетским потенцијалом”, рекао је Талић.
 
Кандидати Полиграфа за Скупштину града Трребиња упознали су предсједника странке о досадашњим активностима као и активностима које ће спроводити до локалних избора. Предсједник Градског одбора Требиња Зоран Анђушић и носилац листе Полиграфа у Требињу, истакао је да очекују добар изборни резултат заснован на доброј сарадњи са грађанима.

„Ми смо у Требињу представили предсједнику партије досадашње и наредне активности које ћемо спроводити до локалних избора. Наш основни задатак је развој наше локалне заједница који карактерише рад активиста и симпатизера на терену у директном контакту са грађанима. Покренули смо бројне квалитетне иницијативе које за циљ имају рјешавање многих комуналних и инфраструктурних проблема а које су нам наши активисти делегирали у сарадњи са суграђанима. Наша организација је спремна за изборе и увјерен сам у одличан изборни резултат” рекао је Анђушић.

Талић је, након одржаног састанка, поручио да је Полиграф странка чији је фокус дјеловања пројектни, програмски и визионарски оријентисан – како у Бањалуци тако и у Требињу са циљем побољшања квалитета живота свих грађана те да  ће тим начином рада Полиграф сигурно бити јака парламентарна странка након локалних избора.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана