Za građane Srpske omogućen popust u pojedinim hotelima na Zlatiboru

M. Vasiljević
Foto: M. Vasiljević

BANjALUKA - Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Republike Srpske Miodrag Lončarević i direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović potpisali su danas u Banjaluci protokol o saradnji prema kojem će za građane Srpske koji putuju na Zlatibor biti omogućen popust u pojedinim hotelima.

Protokol predstavlja nastavak saradnje između dvije turističke organizacije.

Cilj je jačanje saradnje u vidu razmjene znanja i iskustva u oblasti promocije i marketinga.

Vladimir Živanović  kazao je da su sa zadovoljstvom u Srpskoj, odakle i dolazi veliki broj gostiju. Oni će već od ove ljetne sezone, imati i određene popuste.

- Danas smo u Banjaluci potpisali za nas jedan značajan protokol o saradnji sa Turističkom organizacijom Republiku Srpske. Mi smo prepoznali važnost i vrednost gostiju iz Srpske koji su u velikom broju kod na Zlatiboru. Želeli smo da im ponudimo motiv i razlog više jer već sada u letnoj sezoni mogu iskoristiti benefite i popuste u više od 20 objekata. Dovoljno je da se sa ličnom kartom prijave na recepciji hotela. Cilj je formiranje regionalnog turističkog proizvoda. Nadam se da će se ova saradnja preneti na ostale privredne grane - rekao je Živanović.

Miodrag Lončarević naglasio je da odavno imaju odličnu saradnju sa TO Zlatibor te da su danas samo to ozvaničili.

- Ovaj protokol  o saradnji sa TO Zlatibor nam daje šansu da još uspješnije sarađujemo kako u turizmu, tako i u ostalim privrednim granama. Mi znamo da su nam važni turisti iz Srbije i u narednom periodu ćemo organizovati radnu posjetu opštini Čajetina i TO Zlatibor  gdje će naše turističke organizacije vidjeti gdje to i na koji način možemo unaprijediti turizam kako bi što više turista posjetilo Srpsku - rekao je Lončarević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana