За грађане Српске омогућен попуст у појединим хотелима на Златибору

М. Васиљевић
Foto: M. Васиљевић

БАЊАЛУКА - Вршилац дужности директора Туристичке организације Републике Српске Миодраг Лончаревић и директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић потписали су данас у Бањалуци протокол о сарадњи према којем ће за грађане Српске који путују на Златибор бити омогућен попуст у појединим хотелима.

Протокол представља наставак сарадње између двије туристичке организације.

Циљ је јачање сарадње у виду размјене знања и искуства у области промоције и маркетинга.

Владимир Живановић  казао је да су са задовољством у Српској, одакле и долази велики број гостију. Они ће већ од ове љетне сезоне, имати и одређене попусте.

- Данас смо у Бањалуци потписали за нас један значајан протокол о сарадњи са Туристичком организацијом Републику Српске. Ми смо препознали важност и вредност гостију из Српске који су у великом броју код на Златибору. Желели смо да им понудимо мотив и разлог више јер већ сада у летној сезони могу искористити бенефите и попусте у више од 20 објеката. Довољно је да се са личном картом пријаве на рецепцији хотела. Циљ је формирање регионалног туристичког производа. Надам се да ће се ова сарадња пренети на остале привредне гране - рекао је Живановић.

Миодраг Лончаревић нагласио је да одавно имају одличну сарадњу са ТО Златибор те да су данас само то озваничили.

- Овај протокол  о сарадњи са ТО Златибор нам даје шансу да још успјешније сарађујемо како у туризму, тако и у осталим привредним гранама. Ми знамо да су нам важни туристи из Србије и у наредном периоду ћемо организовати радну посјету општини Чајетина и ТО Златибор  гдје ће наше туристичке организације видјети гдје то и на који начин можемо унаприједити туризам како би што више туриста посјетило Српску - рекао је Лончаревић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана