Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija organizuje vebinar o zaštiti intelektualnog vlasništva

D.B.
Predrag Govedarica na otvaranju radionice o zaštiti intelektualnog vlasništva 2019.godine
Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija organizuje vebinar o zaštiti intelektualnog vlasništva

BANjALUKA - Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjaluci, realizuje projekat „Edukativni moduli o zaštiti intelektualnog vlasništva" čiji je primarni cilj organizovanje pet edukacijskih modula o aspektima zaštite intelektualnog vlasništva.

Ciljne grupe su nastavnici, saradnici istraživači kao i studenti Univerziteta u Banjaluci. Zbog pandemije izazvane virusom korona, projekat će biti realizovan putem vebinara, 25. septembra ove godine sa početkom u devet časova.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka dostupnog na veb stranici Univerziteta u Banjoj Luci https://www.unibl.org/.

Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.

Koordinator projekta Predrag Govedarica, zahvalio se ministru za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđanu Rajčeviću za podršku Ministarstva bez koje se projekat ne bi mogao realizovati.

Govedarica je pozvao sve zaposlene i studente da uzmu učešće u realizaciji ovog korisnog projekta kako bi se upoznali sa značajem i aspektima zaštite intelektualnog vlasništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana