Центар за предузетништво и трансфер технологија организује вебинар о заштити интелектуалног власништва

Д.Б.
Предраг Говедарица на отварању радионице о заштити интелектуалног власништва 2019.године
Центар за предузетништво и трансфер технологија организује вебинар о заштити интелектуалног власништва

БАЊАЛУКА - Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањалуци, реализује пројекат „Едукативни модули о заштити интелектуалног власништва" чији је примарни циљ организовање пет едукацијских модула о аспектима заштите интелектуалног власништва.

Циљне групе су наставници, сарадници истраживачи као и студенти Универзитета у Бањалуци. Због пандемије изазване вирусом корона, пројекат ће бити реализован путем вебинара, 25. септембра ове године са почетком у девет часова.

Сви заинтересовани могу се пријавити путем линка доступног на веб страници Универзитета у Бањој Луци https://www.unibl.org/.

Пројекат се реализује уз подршку Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске.

Kоординатор пројекта Предраг Говедарица, захвалио се министру за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске Срђану Рајчевићу за подршку Министарства без које се пројекат не би могао реализовати.

Говедарица је позвао све запослене и студенте да узму учешће у реализацији овог корисног пројекта како би се упознали са значајем и аспектима заштите интелектуалног власништва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана