Borba za natalitet ne smije stati

M. L.
Borba za natalitet ne smije stati

Banjaluka - Humanitarna utakmica između veterana beogradske Crvene zvezde i banjalučkog Borca, u organizaciji Fondacije “Djeca nam se rađala”, ispunila je očekivanja, a oko 10.000 ljudi, bodreći fudbalske asove na Gradskom stadionu u Banjaluci, pokazalo je da borba za natalitet mora biti nastavljena.

Predsjednik Fondacije “Djeca nam se rađala” Vlado Đajić rekao je u petak da je veoma zadovoljan humanitarnom utakmicom koja je odigrana u četvrtak s ciljem promocije nataliteta.

- Bilo je oko 10.000 ljudi i svi su bili nasmijani i pozitivni, jer su uživali u odličnoj utakmici. Podrška nam je stigla i od rukovodstva Republike, čime su jasno pokazali da su spremni da rade i pomognu na promociji nataliteta, što je takođe od izuzetnog značaja - istakao je Đajić koji je i direktor UKC RS.

Sve ovo je, ističe Đajić, jedna lijepa priča koja se ne završava na održanoj utakmici, već se nastavlja kroz dalje radove i promociju.

- Nastavićemo sa organizovanjem promocija po školama, ali i gostovanjem u medijima, odnosno djelovaćemo gdje god nam se ukaže prilika kako bismo na što bolji način promovisali natalitet i dobili što bolje rezultate - poručio je Đajić i još jednom pozvao građane da do kraja ovog mjeseca pozovu humanitarni broj 1432 i doniraju marku za rad fondacije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana