Борба за наталитет не смије стати

М. Л.
Борба за наталитет не смије стати

Бањалука - Хуманитарна утакмица између ветерана београдске Црвене звезде и бањалучког Борца, у организацији Фондације “Дјеца нам се рађала”, испунила је очекивања, а око 10.000 људи, бодрећи фудбалске асове на Градском стадиону у Бањалуци, показало је да борба за наталитет мора бити настављена.

Предсједник Фондације “Дјеца нам се рађала” Владо Ђајић рекао је у петак да је веома задовољан хуманитарном утакмицом која је одиграна у четвртак с циљем промоције наталитета.

- Било је око 10.000 људи и сви су били насмијани и позитивни, јер су уживали у одличној утакмици. Подршка нам је стигла и од руководства Републике, чиме су јасно показали да су спремни да раде и помогну на промоцији наталитета, што је такође од изузетног значаја - истакао је Ђајић који је и директор УКЦ РС.

Све ово је, истиче Ђајић, једна лијепа прича која се не завршава на одржаној утакмици, већ се наставља кроз даље радове и промоцију.

- Наставићемо са организовањем промоција по школама, али и гостовањем у медијима, односно дјеловаћемо гдје год нам се укаже прилика како бисмо на што бољи начин промовисали наталитет и добили што боље резултате - поручио је Ђајић и још једном позвао грађане да до краја овог мјесеца позову хуманитарни број 1432 и донирају марку за рад фондације.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана