U Zagrebu predstavljena strategija poslovanja u Oblaku

Srna
U Zagrebu predstavljena strategija poslovanja u Oblaku

Banjaluka - Iskustva Adiko banke na implementaciji "Ajdija end inovejšn menadžment" /Idea & Innovation Management/ rješenja predstavljena su danas u Zagrebu na 11. konferenciji "Orakl klaud dej" /Oracle cloud day/.

Pažnja konferencije usmjerena je na cjelovitu strategiju poslovanja u "oblaku" i uticaj na transformaciju poslovanja kompanija. Sistemsko upravljanje idejama i inovacijama čini ovu transformaciju značajno bržom i efikasnijom, saopšteno je iz Adiko banke.


Direktor Adiko banke Sarajevo Sanela Pašić rekla je da je cilj banke
prikupiti, analizirati i implementirati ideje iz svih segmenata poslovanja i pretvoriti ih u profitabilne ponude i usluge za njihove klijente, a "Orakl ajdija end inovejšn klaud" /Oracle Idea & Innovation cloud/ je odličan alat za te svrhe.

Direktor Adiko banke Banjaluka Mario Ivanković naglasio je da je prikupljanje ideja i prijedloga za inovacije putem ovog alata značajno brže, a predlagači ideja mogu da vide efekte svojih ideja u vrlo kratkom roku.

Šef prodaje i ključnih klijenata za "Orakl Adriatiks" /Oracle Adriatics/ Faruk Jažić smatra da je "Ajdija end inovejšn menadžment klaud" projekat Adiko banke pionirski i uistinu vizionarski pristup menadžmenta banke unapređenju cjelokupnog poslovanja.

Prema njegovim riječima, "Orakl" je strateški prepoznao potencijal i važnost ovog projekta, te su sa kompanijom "Kor" iz Sarajeva nedavno završili implementaciju rješenja na način da se zaposlenima omogući transparentniji i efikasniji način učešća u kreiranju i implementaciji poslovne strategije, te unapređenju poslovnih procesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana