Paleta novih usluga uz kvalitetno gorivo

Marijana Miljić
Paleta novih usluga uz kvalitetno gorivo

Banjaluka - "Krajinapetrol" Banjaluka juče je otvorio obnovljenu benzinsku stanicu u banjalučkom naselju Borik, na kojoj vozači mogu kupiti kvalitetno gorivo i koristiti nove i savremene usluge.

Vozači sada mogu i sami točiti gorivo zahvaljujući ugrađenom aparatu za samousluživanje, koji će biti u funkciji od ponoći do šest časova.

- Način rada samouslužnog aparata je jednostavan. On će u početku funkcionisati na gotov novac, a za petnaestak dana će biti omogućeno i korišćenje bankarskih kartica. Vozači će moći samo da sipaju gorivo, ali ne i auto-gas jer je za to zbog bezbjednosnih razloga potrebna posebna obuka - rekao je direktor "Krajinapetrola" Milovan Bajić.

Kupcima su sada na raspolaganju i bankomat i market, koji je snabdjeven širokim asortimanom proizvoda.

"Krajinapetrol" je na obnovljenoj benzinskoj stanici obradovao prvih deset kupaca sa deset litara besplatnog goriva, odnosno 20 litara auto-gasa. Pored toga, svaki deseti kupac je počašćen sa deset dodatnih litara goriva, a ta akcija biće nastavljena i danas.

Benzinska stanica u Boriku izgrađena je 1968. godine i od tada nije obnovljena, a "Krajinapetrol" je u njen savremeni izgled uložio oko 700.000 maraka. Za nepuna tri mjeseca objekat je u potpunosti renoviran iz vlastitih izvora i kroz kompenzaciju.

U "Krajinapetrolu" ističu da tu neće stati sa ulaganjima u lanac benzinskih stanica i njihovo osavremenjavanje, a prva u redu za renoviranje su prodajna mjesta u Srpcu i Novom Gradu.

- U zavisnosti od uknjiženja imovine, posvetićemo se i obnavljanju ostalih benzinskih stanica kako bi vozači i ostali naši kupci imali sve na jednom mjestu, od kvalitetnog goriva i aparata za samousluživanje, do bankomata i marketa - naveo je Bajić.

"Krajinapetrol" je jedini lanac benzinskih stanica koji je u državnom vlasništvu.

Poslovanje

"Krajinapetrol" je 2016. godinu završio u plusu, a 151 radnik redovno je dobijao plate, uz koje su uredno uplaćivani porezi i doprinosi.

- Nastojaćemo da nastavimo sa dobrim rezultatima i da ih, ukoliko se ukaže prilika, poboljšamo - naveo je Milovan Bajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana