У шуми код Тузле пронађено тијело несталог Амара Рамића?

Агенције
У шуми код Тузле пронађено тијело несталог Амара Рамића?

Тузла - Беживотно тијело Амара Рамића који је нестао 2. маја ове године пронађено је синоћ у шуми у Вршанима код Тузле.

Ове информације незванично преноси портал “Тузлански.ба” позивајући се на неименоване изворе блиске истрази, али још увијек нису званично потврђене.

Поменути портал, такође незванично, наводи да је Рамић извршио самоубиство, а његово тијело пронађено је у поодмаклој фази распадања.

Због стања у којем је тијело пронађено, званично утврђивање идентитета биће обављено путем ДНК анализе. Како наводи портал Клиџ.ба контактирали су родитеље Амара Рамића, који су потврдили да су препознали одјећу, те да је највјероватније ријеч о Амару.

Подсјећамо, Полицијска управа Тузла синоћ је око 18:50 сати запримила пријаву о проналаску беживотног тијела особе на подручју Вршана код Тузле.

Како је потврђено из Тужилаштва Тузланског кантона, тијело је пронађено у поодмаклој фази распадања. На мјесту проналаска тијела налазе се припадници Одјељења криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона и кантонални тужилац.

Амар Рамић посљедњи пут је виђен 2. маја ове године. Његов излазак из стамбене зграде у којој је живио заједно с родитељима у насељу Брчанска Малта у Тузли забиљежиле су надзорне камере.

У његову потрагу били су укључени припадници Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, Федералне управе цивилене заштите, те чланови породице и бројни пријатељи.

Више званичних информација требало би да буде познато након истраге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана