Рогатичан комшији лопатом полупао “ауди”

Н. Б.

Рогатица - Милан Раздољац (66) из Рогатице ухапшен је због сумње да је након свађе комшији Е. Б. лопатом полупао “ауди” у насељу Грачаница код Рогатице, потврђено је “Гласу Српске”.

Инцидент се десио у суботу око 20 часова, када је Е. Б. изашао напоље и срео комшију.

- Њих двојица су се ту посвађали, након чега је Раздољац наводно почео лупати рукама по “аудију”, да би у једном моменту узео лопату и њоме разбио шајбу на аутомобилу - испричао је извор “Гласа Српске”.

Е. Б. је позвао полицију која је брзо стигла и ухапсила Раздољца.

- Осумњиченог теретимо за оштећење туђе ствари. Радимо на утврђивању свих околности у овом случају - рекли су у Полицијској управи Источно Сарајево.

Незванично, сукоби између ових комшија трају четири године. Раздољцу наводно смета што Е. Б. камионом пролази заједничким путем, а раније је организовао и петицију међу комшијама како би забранили Е. Б. да пролази теретњаком.

Раздољац је одраније добро познат полицији. Он је у новембру  2009. године ухапшен због сумње да је сјекиром ударио снаху Миланку Раздољац (67). Њих двоје су се посвађали прије напада, након чега је Миланка отишла да затвори овце у шталу. Насилник ју је напао при повратку, ударивши је сјекиром у предјелу сљепоочнице. Она је, сва раскрвављена, побјегла код комшије и позвала полицију. Приликом привођења био је пијан, а у службеном возилу ударио је полицајца. Раздољац је наводно одлежао девет година у затвору јер је у претходном рату хицем из пушке убио комшију Драгана Тошића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана