Rogatičan komšiji lopatom polupao “audi”

N. B.

Rogatica - Milan Razdoljac (66) iz Rogatice uhapšen je zbog sumnje da je nakon svađe komšiji E. B. lopatom polupao “audi” u naselju Gračanica kod Rogatice, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Incident se desio u subotu oko 20 časova, kada je E. B. izašao napolje i sreo komšiju.

- Njih dvojica su se tu posvađali, nakon čega je Razdoljac navodno počeo lupati rukama po “audiju”, da bi u jednom momentu uzeo lopatu i njome razbio šajbu na automobilu - ispričao je izvor “Glasa Srpske”.

E. B. je pozvao policiju koja je brzo stigla i uhapsila Razdoljca.

- Osumnjičenog teretimo za oštećenje tuđe stvari. Radimo na utvrđivanju svih okolnosti u ovom slučaju - rekli su u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Nezvanično, sukobi između ovih komšija traju četiri godine. Razdoljcu navodno smeta što E. B. kamionom prolazi zajedničkim putem, a ranije je organizovao i peticiju među komšijama kako bi zabranili E. B. da prolazi teretnjakom.

Razdoljac je odranije dobro poznat policiji. On je u novembru  2009. godine uhapšen zbog sumnje da je sjekirom udario snahu Milanku Razdoljac (67). Njih dvoje su se posvađali prije napada, nakon čega je Milanka otišla da zatvori ovce u štalu. Nasilnik ju je napao pri povratku, udarivši je sjekirom u predjelu sljepoočnice. Ona je, sva raskrvavljena, pobjegla kod komšije i pozvala policiju. Prilikom privođenja bio je pijan, a u službenom vozilu udario je policajca. Razdoljac je navodno odležao devet godina u zatvoru jer je u prethodnom ratu hicem iz puške ubio komšiju Dragana Tošića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana