Уљани радијатори за топле собе мајки и беба

А. Р. Ј.
Уљани радијатори за топле собе мајки и беба

Бањалука - Сбербанка Бањалука је донирала уљне радијаторе Клиници за гинекологију и акушерство Универзитетског клиничког центра РС како би собе гдје су смјештене мајке и новорођене бебе увијек биле топле.

- Трудимо се да током цијеле године скренемо пажњу на значај друштвено одговорног пословања. Подршка друштвено одговорним пројектима производ је нашег чврстог увјерења да само кроз подржавање трајних вриједности друштва у коме радимо и живимо можемо створити боље и напредније окружење за све нас - изјавила је портпарол Сбербанке Бањалука Сања Василић.

Додала је да су управо због тога друштвено одговоран рад веома озбиљно прожели кроз пословну стратегију, базирајући се на актуелне околности данашњице, која није једноставна.

- Велико нам је задовољство што можемо да помогнемо управо најмлађим грађанима и њиховим мајкама, јер смо свјесни да су управо најмлађи наша будућност - истакла је Василићева.

Неонатолог Љубо Вишекруна захвалио је на донацији.

- Овим актом је Сбербанка Бањалука помогла управо најмлађим грађанима и њиховим мајкама. Ми смо веома захвални што смо уз помоћ Сбербанке успјели да пружимо боље услове смјештаја новорођених беба - изјавио је Вишекруна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана