Овај предмет тјера новац из куће

ГС
Foto: X.com

Један предмет који многе жене стављају на сто просто тjера новац из куће, а да људи нису ни свjесни тога. То је стакло преко цијелог трпезаријског стола или преко сточића за кафу у дневној соби, које се ставља да би се заштитио сто од оштећења и дуже трајао.

Није добра навика

Навика стављања стакла на сто потиче још из старе Југославије, јер су домаћице вјеровале да стакло штити површину стола и да ће због тога намјештај дуже трајати. А тако је и било. Намјештај се није мијењао више 20 година.

Међутим, фенг шуи стручњаци нису сагласни са тим нашим обичајем. Они вјерују да ствари у кући треба често мијењати, како би свјежа енергија циркулисала кроз кућу. Посебно треба старе ствари, односно намјештај, заменити новим послије одређеног времена, како би се унела у кућу нова енергија, а разбила колотечина. Можете купити један нови комад и направити размјештај.

Шта треба ставити на сто?

Према фенг шуи филозофији, сматра се да стакло на столу односи новац из дома, јер је стакло елемент воде, па се тумачи да се зато финансије из куће одливају. Дакле, ако и ви држите стакло на неком столу, баците га. Боље је да ставите на сто чинију са разним воћем, јер она представља симбол изобиља. Воће треба да буде различитих боја и увијек свјеже, преноси НајженаАло.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана