Ових седам знакова откривају да ваш отац не подноси вашег мужа

Агенције
Foto: Илустрација

Није баш угодно када сазнате да отац не одобрава вашег мушкарца из снова, а понекад је још теже јер то неће одмах признати.

Ево седам суптилних знакова који ће вам потврдити да ваш отац мрзи вашег мужа:

1. Коментарише избор каријере вашег мушкарца

Коментарише ли ваш отац често одабир посла вашег супруга – поставља питања о његовој плати, амбицији или радној функцији на не баш одобравајући начин, кроз сарказам, критику или скептицизам- то значи да не подноси ваш избор.

2. Отворено жели да се удате за другу особу

Ако сте ишли против очевих жеља и удали се за некога тко се не уклапа у опис његовог ‘правог мушкарца’, он га онда вјеројатно и не воли.

3. Игнорише вашег мужа

Игнорише ли вашег супруга или избјегава разговор кад су заједно у истој просторији – то ради с разлогом и то не добрим.

4. Никад му ништа није довољно добро

Помаже ли ваш супруг икада у кући ваших родитеља? Ако да, проналази ли отац мане у ‘помоћи’ вашег мушкарца, доводи ли се стално у питање ‘мајсторски’ послови партнера, указује ли вам отац на те проблеме с вашим мужем, проналази ли грешке у било чему што ради ваш партнер? Ако је одговор – да, он га не воли и не жели се потрудити видјети оно добро у њему.

5. Фаворизује супружника вашег брата или сестре?

Долази ли у вријеме празника к партнерима ваше браће и сестара, више него код вас? Чини ли се да он има много тога за разговарати и радити с новим дечком ваше сестре, али не може показати исти труд према вашем партнеру? То значи да му је он ипак дражи…

6. Мисли да ти можеш боље

Ако се посвађате са супругом и отац то некако примијети, подсјећа ли вас како је бивши дечко био много љепши или отворено каже да сте могли боље – онда он заиста вјерује да бисте могли пуно боље…

7. Глуми ‘опасног’ пред вашим супругом

Ако ваш отац увијек изиграва ‘опасног’ пред мужем, велике су шансе да се осјећа угрожено, непоштовано или не подноси особу с којом сте одлучили провести живот. У сваком случају, он га на неки начин мрзи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана