Ovih sedam znakova otkrivaju da vaš otac ne podnosi vašeg muža

Agencije
Foto: Ilustracija

Nije baš ugodno kada saznate da otac ne odobrava vašeg muškarca iz snova, a ponekad je još teže jer to neće odmah priznati.

Evo sedam suptilnih znakova koji će vam potvrditi da vaš otac mrzi vašeg muža:

1. Komentariše izbor karijere vašeg muškarca

Komentariše li vaš otac često odabir posla vašeg supruga – postavlja pitanja o njegovoj plati, ambiciji ili radnoj funkciji na ne baš odobravajući način, kroz sarkazam, kritiku ili skepticizam- to znači da ne podnosi vaš izbor.

2. Otvoreno želi da se udate za drugu osobu

Ako ste išli protiv očevih želja i udali se za nekoga tko se ne uklapa u opis njegovog ‘pravog muškarca’, on ga onda vjerojatno i ne voli.

3. Ignoriše vašeg muža

Ignoriše li vašeg supruga ili izbjegava razgovor kad su zajedno u istoj prostoriji – to radi s razlogom i to ne dobrim.

4. Nikad mu ništa nije dovoljno dobro

Pomaže li vaš suprug ikada u kući vaših roditelja? Ako da, pronalazi li otac mane u ‘pomoći’ vašeg muškarca, dovodi li se stalno u pitanje ‘majstorski’ poslovi partnera, ukazuje li vam otac na te probleme s vašim mužem, pronalazi li greške u bilo čemu što radi vaš partner? Ako je odgovor – da, on ga ne voli i ne želi se potruditi vidjeti ono dobro u njemu.

5. Favorizuje supružnika vašeg brata ili sestre?

Dolazi li u vrijeme praznika k partnerima vaše braće i sestara, više nego kod vas? Čini li se da on ima mnogo toga za razgovarati i raditi s novim dečkom vaše sestre, ali ne može pokazati isti trud prema vašem partneru? To znači da mu je on ipak draži…

6. Misli da ti možeš bolje

Ako se posvađate sa suprugom i otac to nekako primijeti, podsjeća li vas kako je bivši dečko bio mnogo ljepši ili otvoreno kaže da ste mogli bolje – onda on zaista vjeruje da biste mogli puno bolje…

7. Glumi ‘opasnog’ pred vašim suprugom

Ako vaš otac uvijek izigrava ‘opasnog’ pred mužem, velike su šanse da se osjeća ugroženo, nepoštovano ili ne podnosi osobu s kojom ste odlučili provesti život. U svakom slučaju, on ga na neki način mrzi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana