Најскандалознији члан краљевске породице, краљица Елизабета јој је на самрти упутила ове ријечи

ГС
Foto: Агенције

"Црвена ђаволица" краљевске породице подијелила је посљедње ријечи које јој је упутила бивша свекрва, краљица Елизабета.

Принц Ендру, "син скандала" краљице Елизабете и Филипа, имао је бројне несмотрене одлуке, због којих данас није на високим гранама у својој породици. Иако се писало да је миљеник мајке и оца, његово име уплетено је у разне контроверзне приче, од којих је она која му је највише наштетила везана за Џефрија Епстајна, те је оптужен да је сексуално напаствовао тадашњу малољетницу.

Он је од 1986. године. до 1992. године био у браку са "црвеном ђаволицом" Саром Фергусон, која је такође једна од контроверзнијих чланица породице.

Вјенчали су се 23. јула у Вестминстерској опатији у Лондону, а Сара, која је тада постала војвоткиња од Јорка, назвала је то "најсрећнијим даном у свом животу". Добили су двије ћерке, Јуџин и Беатрис, а и након развода живјели су заједно, те једно друго подржавали у бројним скандалима који су их пратили.

Тако је она, рецимо, једном приликом фотографисана са стопалом у устима другог човјека, што је посебно ужаснуло њеног покојног свекра, принца Филипа.

Филип, који је преминуо 2021. године, наводно није могао да поднесе Ферги на јавним догађајима с остатком породице. Наводило се и да је краљица објавила Сарину листу дугова и да је ни сама није вољела.

Ипак, прије неколико мјесеци се она присјетила посљедњих ријечи које јој је свекрва упутила, а, подсјетимо, преминула је претпрошле године.

Војвоткиња од Јорка у поткасту 'Теа Талкс wитх тхе Дутцхесс анд Сарах' испричала је детаље разговора с бившом свекрвом.

- То је посљедња ствар коју ми је краљица рекла: "Само буди своја, Сара", рекла је Ферги (63).

Ферги је раније рекла да се осјећала "ослобођено" након смрти краљице Елизабете, преноси Магазин Новости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана