На ово питање не треба да одговарате саобраћајцу

Индекс
На ово питање не треба да одговарате саобраћајцу

Тиктокер под именом @tiktokstreetlawyer представља се као адвокат и стекао је велику популарност дијелећи бесплатне правне савјете.

Тако је недавно истакао једно питање на које не би требало да одговорите ако вас заустави саобраћајни полицајац, а видео је постао виралан.

Ријеч је о питању: "Знате ли зашто смо вас зауставили?" Он каже да људи најчешће дају одговоре: "Зато што сам пребрзо возио", "Зато што сам јео", "Зато што сам прошао кроз црвено", што, додаје, значи да сте признали прекршај, а да га полицајац можда уопште није био ни свјестан.

Савјет адвоката је да одговорите једноставно: "Молим вас, реците ми." Савјет је одушевио тиктокере, а снимак је прикупио више од милион прегледа. Многи пишу своје потенцијалне одговоре у коментарима испод објаве.

"Почео бих да паничим и признајем и ствари које нисам урадио", "Рекао бих му: 'Ако ти не знаш, нећу ти ни ја рећи'", "Мрзим кад ме то пита", "Мислим да је довољно љубазно одговорити и да не би требало бити проблема", само су неки од одговора.

@tiktokstreetlawyer How to answer this police question- “why do you think i pullled you over?” #streetlawyer #communitylegaleducation #police #traffic #question #fyp ♬ original sound - Street Lawyer

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана