Na ovo pitanje ne treba da odgovarate saobraćajcu

Indeks
Na ovo pitanje ne treba da odgovarate saobraćajcu

Tiktoker pod imenom @tiktokstreetlawyer predstavlja se kao advokat i stekao je veliku popularnost dijeleći besplatne pravne savjete.

Tako je nedavno istakao jedno pitanje na koje ne bi trebalo da odgovorite ako vas zaustavi saobraćajni policajac, a video je postao viralan.

Riječ je o pitanju: "Znate li zašto smo vas zaustavili?" On kaže da ljudi najčešće daju odgovore: "Zato što sam prebrzo vozio", "Zato što sam jeo", "Zato što sam prošao kroz crveno", što, dodaje, znači da ste priznali prekršaj, a da ga policajac možda uopšte nije bio ni svjestan.

Savjet advokata je da odgovorite jednostavno: "Molim vas, recite mi." Savjet je oduševio tiktokere, a snimak je prikupio više od milion pregleda. Mnogi pišu svoje potencijalne odgovore u komentarima ispod objave.

"Počeo bih da paničim i priznajem i stvari koje nisam uradio", "Rekao bih mu: 'Ako ti ne znaš, neću ti ni ja reći'", "Mrzim kad me to pita", "Mislim da je dovoljno ljubazno odgovoriti i da ne bi trebalo biti problema", samo su neki od odgovora.

@tiktokstreetlawyer How to answer this police question- “why do you think i pullled you over?” #streetlawyer #communitylegaleducation #police #traffic #question #fyp ♬ original sound - Street Lawyer

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana