На којем мјесту је набоље чувати кромпир

Aгенције
На којем мјесту је набоље чувати кромпир

Од кечапа и јаја до чоколаде и путера, постоји много несугласица када је ријеч о томе које намирнице треба да се чувају у остави.

И, чини се да најновија дебата на интернету окружује кромпир након што је једна жена остала потпуно запањена након што је открила како да их правилно складишти.

Жена је на ТикТок-у подијелила своје главно откриће и од тада је изазвало велику дискусију на мрежи.

Бет је започела видео тако што је помјерила на врећу кромпира док је зумирала препоруку „у кући на температури испод 5 °Ц“.

Опис ТикТок-а је гласио: „Не може бити? Да ли још неко држи свој кромпир у фрижидеру?? Да ли је ово НОВО? Да ли је цијели мој живот лаж...“

,,Можда сам живјела испод камена, али сам увијек мислила да им је мјесто у мрачном ормарићу?"

Видео је од тада прикупио више од 421 хиљада прегледа на платформи, заједно са стотинама и стотинама коментара људи који желе да подијеле своје реакције на женино откриће.

Чини се да су многи људи били једнако запањени као и Бет, а један корисник ТикТок-а је написао: „Никада нисам срео некога ко је држао кромпир у фрижидеру...“

„Зашто сам увијек стављао велике кромпире у тамни орман, а младе кромпире у фрижидер. Преиспитујем сопствену логику“, признао је други, док је трећи добацио: „Моји су били у ормарићу“.

Четврти је савјетовао: „Запитајте се гдје све продавнице држе јаја и кромпир.", преноси Tyla.

„Ормарић, али увијек заборавим на њих па их понекад ставим фрижидер“, открио је други.

За друге, међутим, ово није била нека новост.

„Ја своје држим у фрижидеру јер када су биле у орману заборавио сам на њих док нисам могао да осјетим њихов мирис“, открио је један корисник ТикТока.

Други је написао: ,,Држим их у фрижидеру откад знам за себе. Никада нема клица или кварења."

„Фрижидер овдје“, јавио се трецћи, „трају недјељама и недјељама.“

Четврти је рекао: „Ко их не ставља у фрижидер?!, док је пети одјекнуо: „Ја своје увијек држим у фрижидеру, мнго дуже трају и ништа не расте на њима.

И, посљедњи корисник ТикТок-а је додао: „Да! Трају много дуже и мање је вјероватно да ће никнути!“ 

@bethking61 Maybe i have been living under a rock but i always thought they belonged in a dark cupboard? #fyp #foryoupage #potatos ♬ Shocking / Comical / Prank / Suspicious(1320742) - nyansuke

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана