Тата Џек Денијелс дао сину име Џим Бим

Index.hr
Тата Џек Денијелс дао сину име Џим Бим

Џек Денијелс Летерс из Луизијане наставио је породичну традицију и свом сину дао име Џим Бим, по популарном бренду бурбона.

Дjечак се родио 14. новембра, али је Џек Денијелс тек сада одлучио да подjели занимљиву породичну причу коју је већ пренио велики број страних медија.

"Моји родитељи одлучили су да наљуте своје родитеље па су ми дали име по свом најдражем пићу. У то вријеме, тата је био велики фан Џека, а мама се брзо с њим сложила како је то одлично име", рекао је Џек Денијелс, преноси "Houma Today ".

Џек и његова супруга Лидија знали су да желе необична имена за своју дjецу па су чак на свом првом састанку причали о дjечјим именима.

"Име Џим Бим нам је одмах у шали пало на памет, замислите, на првом састанку, и одржали смо обећање", открио је Џек и додао: "Ако будемо имали још дjеце, традицију ћемо засигурно наставити. Слиједеће дјете зваће се Еван Вилијамс, такође према познатом бурбону", потврдио је 31-годишњак и притом открио да се матичар који је вјенчао њега и Лидију звао Џони Вокер.

"Када је матичар схватио како се зовем, поцрвенио је у лицу. Лидија и ја смо одлучили да га обавијестимо да смо сину дали име Џим Бим", открио је Џек.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана