Доктор имао односе са женама у ординацији, чак и док су пацијенти чекали испред

Г.С.
Foto: Дејли Мејл

Љекар који се снимао током секса са женама у ординацији док су пацијенти чекали у реду испред, суочава се с крајем своје медицинске каријере.

Самопризнати зависник од секса, 40-годишњи др Том Плимер, који се појавио у емисији „Фирст Дејтс“ на британском програму Ченел 4 још 2018, показао је колеги своје порнографске снимке које је снимио у ординацији у Свиндону, а затим је својој медицинској сестри послао 197 фотографија и снимака на којима је имао секс с десетинама жена након што је била „присиљена на везу с њим“.

Медикал Практитионерс Трибјунал Сервис, британски суд који пресуђује о притужбама против љекара, добио је информацију о томе како је позвао две жене, које је упознао на страницама за упознавање, у ординацију и с њима водио љубав током радног времена.

Наиме, имао је секс с најмање шест жена у својој ординацији и слао слике пениса својој љубавници док је чекао да следећи пацијент дође из чекаонице. Сведочећи на саслушању, испричао се својим бившим љубавницама и пацијентима за своје „одвратно“ понашање.

Др Плимер је раније проглашен кривим за низ оптужби повезаних са својом колегицом, укључујући ходање ординацијом развезаних панталона, слање нежељених садржаја и стављање њене руке на његов пенис у ерекцији.

Против њега је подигнута и оптужба за сексуални чин у ординацији, пише Дејли Мејл.

Колегиница је на саслушању рекла да је започела „весело пријатељство“ с др Плимером разиграним алузијама, али од марта 2018. поверавао јој је све о својој зависности од секса, а размијенили су и око 5.000 телефонских порука.

 

Једна је порука гласила: „Могу ли да ти откријем тајну? Ти си ми најдража“. Др Плимер јој је показао чак 197 фотографија и снимака себе како има секс с другим женама.

Једном приликом, у јануару 2019, одвео ју је у своју ординацију прије него што је ставио њену руку на своје гениталије.

Наиме, др Плимер је признао да је женама слао експлицитне снимке, али је тврдио да су увијек пристајале на то.

Суочио се са 16 оптужби које су се односиле на колегиницу, укључујући покушај да је пољуби без пристанка и прилажење с раскопчаним панталонама. Исто тако, показао јој снимке на којима је имао секс с другим женама док је био на послу.

Др Плимер се такође упуштао у сексуалне активности током радног времена с једном женом у јануару 2020. и другом у мају 2020. Признао је да је около слао слике свог пениса, а све су биле снимљене на послу. Једино што је преостало је датум када ће се Плимеру судити, преноси Курир.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана