Сретник који је освојио милион марака: Био сам у шоку, супрузи сам тек сутрадан рекао

Аваз.ба
Сретник који је освојио милион марака: Био сам у шоку, супрузи сам тек сутрадан рекао

САРАЈЕВО - Сретни добитник који је у игри "СуперЛОТО" 15. фебруара освојио 973.219,50 КМ јавио се у дирекцију "Лутрије Босне и Херцеговине".

Сретни листић уплатио је у Жепчу, у улици Прва бб. Ријеч је о породичном човјеку, а како кажу из "Лутрије БиХ", приликом наплате добитка открио је да редовно игра класичне лутријске игре, а да посебно воли одиграти "СуперЛОТО",  који му је донио скоро милионски добитак.

Случајно одабрао бројеве

Уз услов анонимности, казао је да је још у благом шоку те да је пресретан због освајања огромне суме новца који ће му промијенити живот.

- Редован сам играч класичних игара из понуде "Лутрије БиХ", а највише волим одиграти "Лото" јер сам бирам бројеве за које у том моменту сматрам да ми могу донијети срећу. То се показало и овог пута, када сам неким својим нахођењем одабрао сретне бројеве који су ми донијели овај огромни добитак - казао је сретни добитник.

Каже да је сасвим случајно одабрао добитне бројеве.

- Кључни момент је био када сам се двоумио да ли да посљедњи заокружени број буде 3 или 1, ипак сам се одлучио за број 1, који ми је на крају био пресудан да освојим овај новац - каже скромни добитник.

Дио ће дати у хуманитарне сврхе

Извлачење бројева пратио је супругом, којој није одмах саопштио да је управо он сретни добитник.

- Супруга и ја знамо често заједно гледати извлачење бројева, тако је било и сада. Сједила је поред мене, а ја сам заокруживао извучене бројеве. У једном моменту сам схватио да сам на седмој комбинацији имао све погођене бројеве те сам видио да сам управо ја добитник скоро милион марака. Остао сам у благом шоку, а супрузи нисам ништа говорио док нисам сутра, заједно с дјецом провјерио је ли мој листић заиста добитни, и испоставило се да јесте. Прву ноћ није било спавања због узбуђења и шока, али сад је доста лакше – каже уз осмијех добитник.

Иако скроман, добитник је још у невјерици, узбуђен је због освојеног новца. 

Каже да ће сјести са својим члановима породице и добро размислити и испланирати шта ће даље. 

Наглашава да је у животу најбитније здравље, које се не може купити новцем те да ће дио новца сигурно одвојити у хуманитарне сврхе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана