Покушао да пољуби Анђелину Џоли на црвеном тепиху: "Лоша идеја"

ГС
Foto: Агенције

Аустралијски новинар Питер Овертон присјетио се "страшне" ситуације на црвеном тепиху када је, након интервјуа са Анђелином Џоли, покушао и да пољуби холивудску звијезду.

Презентер вјести вратио се у деведесете на премијеру филма "Томб Рајдер" у Лондону, док је Џолијева пролазила црвеним тепихом обраћајући се новинарима.

Овертон је у емисији Nova's Fitzy and Wippа" рекао: "Сјећам се Анђелине Џоли, два пута сам је интервјуисао. Фантастична жена. Није имала читаву пратњу око себе".

Питер даље описује ситуацију у позоришту Одеон у Лондону на великој премијери филма "Томб Раидер", а он је био на средини црвеног тепиха иза ужета.

"Неколико сати раније интервјуисао сам Анђелину, а онда ми је продуцент рекао: 'Кад прође пољуби је. Биће то сјајан тренутак!'", испричао је новинар који је тада помислио како не може то да уради.

Након почетног оклевања, Питер је одлучио да пољуби у образ Анђелину која се у том тренутку приближавала. "Лоша идеја", рекао је.

"Док је пролазила, кренуо сам напред да је пољубим, али сам промашио и ударио је главом!", објаснио је Питер и додао: "Било је страшно. И даље осјећам као да нам се чела сударају".

Иако се након случајног судара, Питер извинио глумици, Анђелина је само, без ријечи, наставила даље.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана