Pokušao da poljubi Anđelinu Džoli na crvenom tepihu: "Loša ideja"

GS
Foto: Agencije

Australijski novinar Piter Overton prisjetio se "strašne" situacije na crvenom tepihu kada je, nakon intervjua sa Anđelinom Džoli, pokušao i da poljubi holivudsku zvijezdu.

Prezenter vjesti vratio se u devedesete na premijeru filma "Tomb Rajder" u Londonu, dok je Džolijeva prolazila crvenim tepihom obraćajući se novinarima.

Overton je u emisiji Nova's Fitzy and Wippa" rekao: "Sjećam se Anđeline Džoli, dva puta sam je intervjuisao. Fantastična žena. Nije imala čitavu pratnju oko sebe".

Piter dalje opisuje situaciju u pozorištu Odeon u Londonu na velikoj premijeri filma "Tomb Raider", a on je bio na sredini crvenog tepiha iza užeta.

"Nekoliko sati ranije intervjuisao sam Anđelinu, a onda mi je producent rekao: 'Kad prođe poljubi je. Biće to sjajan trenutak!'", ispričao je novinar koji je tada pomislio kako ne može to da uradi.

Nakon početnog oklevanja, Piter je odlučio da poljubi u obraz Anđelinu koja se u tom trenutku približavala. "Loša ideja", rekao je.

"Dok je prolazila, krenuo sam napred da je poljubim, ali sam promašio i udario je glavom!", objasnio je Piter i dodao: "Bilo je strašno. I dalje osjećam kao da nam se čela sudaraju".

Iako se nakon slučajnog sudara, Piter izvinio glumici, Anđelina je samo, bez riječi, nastavila dalje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana