Муха слетјела Мајку Пенсу на главу усред дебате и била најзанимљивији догађај вечери

Кликс
Foto: escuire.com

Потпредсједнички кандидати у САД-у синоћ су током дебате били одвојени плексигласом како би се сузбила зараза коронавируосом.

Међутим, оно што је обиљежило ову ноћ је и муха која је улетјела у дворану и "одмарала" двије минуте на глави републиканца Мајка Пенса.

Муха је пред сам крај дебате слетјела на главу републиканца Микеа Пенцеа и ту је остала отприлике двије минуте, а иако је то сигурно видјела, демократкиња Камала Херис није реаговала.

Цијела ова ситуација је изазвала велики број коменрара, а на друштвеним мрежама се убрзо појавио хештег #FlyGate те су многи истакли како је муха била најзабавнији тренутак вечери.

"То није на вашем ТВ-у. Муха му је на глави", написала је на Твитеру Рејшел Медоув из МСНБЦ-а.

Други су се нашалили како је муха можда "запела" у лаку за косу или је можда сада главни кандидат за тестирање на коронавирус.

Убрзо је муха добила и свој Твитер профил.

Демократски Трампов протукандидат Џо Бајден нашалио се на свом Твитеру, те започео кампању од пет долара за муху и свог протукандидата, пише АП.

Пенс је већи дио вечери одмахивао главом као знак неодобравања одговора које је давала Харрис, међутим, чини се да није примијетио муху.

Упркос његовом говору, покретима, свјетлима на позорници и плексигласу, муха је неометано стајала на Пенсовој глави, те је након неколико минута одлетјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана