Младој звијезди Барселоне досадио одмор па помогао у расподјели 80.000 килограма банана

ГС
Foto: Comma

Након што је скупио 75 званичних утакмица између Ла Лиге, Купа краља, Суперкупа Шпаније, Лиге првака, Европског првенства и Олимпијских игара, везњак Барселоне Педри (18) добио је продужени одмор од стране клуба.

Ипак, врло брзо постало му је досадно, те се одлучио да помогне у акцији расподјеле банана.

Педри је провео двије седмице на Канарским острвима, али у једном тренутку одмор му је досадио, због чега се одлучио да као "обични" радник учествује у расподјели 80.000 килограма банана за 54 јавне кухиње широм Шпаније.

"Поносан сам што могу помоћи онима којима је помоћ најпотребнија и учинити то властитим рукама, уз производе из моје земље. То је оно што највише волим и што ме чини јако сретним", казао је Педри, додавши да једва чека да поново заигра."Отишао сам на годишњи одмор само зато што је неопходно да се моје тијело опорави, али истина је да сам се након три или четири дана осјећао као да се желим вратити тренинзима.Имам велику жељу вратити се на терен и уживати у ономе што највише волим, а то је играње ногомета. Желим напредовати и усавршавати се", казао је Педри,преноси портал Кликс.

Његова тренутна вриједност према порталу Трансфермаркт је 70 милиона еура, а нема сумње да ће већ сљедеће сезоне, уколико га здравље буде служило, додатно показати свој квалитет те се још више наметнути у борби за статус најбољег младог играча свијета.У прошлој сезони Педри је одиграо укупно 52 меча за Барцелону, а постигао је четири поготка и уписао шест асистенција. На терену је провео укупно 3.526 минута

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана