Медицинска сестра "вакцинисала" антиваксере у марамицу ВИДЕО

ГС
Foto: Илустрација

ПАЛЕРМО- Полиција у Палерму ухапсила медицинску сестру која је лажирала давање вакцине антиваксерима како би добили сертификате за путовања и улазак у објекте.

Истражиоци су користили скривене надзорне камере како би снимили 58-годишњу жену која је радила као медицинска сестра у Палерму.

Видео-снимак, који је постао виралан на друштвеним мрежама, приказује здравствену радницу како пуни вакцину, а затим празни њен садржај у марамицу претварајући се притом да је убризгава у руку антиваксера, преноси Klix.ba

Ова 58-годишњакиња је ухапшена због сумње да је починила превару, а италијанска полиција тврди како је чак и бустер доза коју је давала – лажна.

Ово није први пут да је нека од медицинских сестара ухапшена у Италији због сумњи да је лажирала давање вакцина антиваксерима.

Десетине љекара и сестара ухапшени су јер су наплаћивали по 400 евра за овакве услуге. Према информацијама које су истражиоци прикупили на терену, антиваксери ове потврде зову "суперзелена карта" и спремни су платити и до неколико стотина евра за њих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана