Мачком погодио полицајца у лице

Агенције
Мачком погодио полицајца у лице

Несвакидашњи случај напада на службену особу догодио се почетком октобра прошле године у главном граду Русије Москви. Сада је и поднесена оптужба за ово дјело.

Наиме, како пише ББЦ, осумњичени Генади Шчербаков наводно је завитлао и бацио мачку према полицајцу који му је приступио због притужби комшије у једном стамбеном блоку у Москви.

Полицајац који је дошао до осумњиченог због притужби на буку задобио је "озбиљне огреботине" по лицу.

А 59-годишњи Шчербаков оптужен је за насиље над полицајцем. Оптужба је поднесена у сриједу, годину дана након што се инцидент догодио.

Према извјештају руске телевизије Рен ТВ, Шчербаков је 4. октобра пошле године сједио на стубишту једне зграде у Москви те је наводно био јако пијан.

Комшије су га пријавили због узнемиравања, али када је полицајац дошао до њега, Шчербаков је одбио да одговара на питања те узео мачку која се налазила у близини. Потом ју је бацио према полицајцу. Мачка се прилијепила и забила своје канџе на лице полицајца.

Шчрбаков, који не живи у стамбеном насељу гдје се инцидент догодио, негира да је користио мачку као оружје те тврди да је животнија сама скочила на лице полицајца.

Оптужени се терети по кривичном закону за насиље над службеном особом.

Не зна се због чега је оптужница донесена годину дана након инцидента ни шта се догодило с мачком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана