Љекар пронашао бубашвабу у уву пацијента

Танјуг
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ОКЛАНД - Љекар у Новом Зеланду пронашао је бубашвабу у уву пацијента који се жалио на сметње за које је мислио да је проузроковала вода. Зејн Вединг затражио је помоћ љекара због "воде у уву", а након прегледа сазнао је да се у његовом уву већ неколико дана налази буба.

Мјештанин Окланда био је на базену у петак, 7. јануара. Када се вратио кући, задријемао је на каучу, а након буђења осјетио је да му се нешто мешкољи у уву, мислећи да се ради о води. Пошто се чудан осјећај задржао до сљедећег јутра, Вединг је одлучио да посјети љекара.

Специјалиста је рекао да "не види ништа", преписао Ведингу антибиотике и препоручио му да феном суши уво. Дан касније ситуација је постала лошија и Вединг је оглувио на једно уво и није могао да спава, пренио је "Спутњик". Вединг је касније посјетио другог љекара, чија је првобитна реакција навела Новозеланђанина да помисли да се ради о тумору, али је љекар брзо схватио да се ради о инсекту у уву. Неколико минута касније, љекар је успио да извуче пола инсекта, а касније посебним поступком и другу половину.

Вединг је новинарима рекао да је ову причу испричао медијима како би охрабрио људе да увијек траже друго мишљење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана