Како Балканац у Њемачкој кришом обрће прасе на тераси

Срна
Како Балканац у Њемачкој кришом обрће прасе на тераси

Кад већ зимске дане не проводи код куће, уз топло печење, један Балканац пренио је обичаје у Њемачку. Иако се трудио да то буде кришом, један “побратим” уснимио га је како на тераси стана обрће прасенце.

Корисник Тик Тока са Балкана, који се на овој мрежи потписује као “КИмба јуниор”, окачио је на свом каналу снимак на којем се види како се у једном од стамбених блокова, по изгледу луксузнијих, неко досјетио како да испече прасе, а да то комшилук “не види”.

Човјек је на ограду терасе ставио фолију, а да би био сигуран да радознали погледи неће разоткрити његове тајне радње, поставио је и сунцобран. На под терасе је ставио два електрична грила, док је прасе ставио на ражањ који се окретао помоћу електро мотора.

Док се прасе пече, у позадини одзвањају хитови старог народног хита “Ти си жена мог живота” у извођењу Мирослава Радовановића, легенде народне музике из Србије.

За сада се не зна у којем њемачком граду је настао снимак, те и да ли се комшилук бунио на препознатљиви мирис печења прасета печеног у “дубокој илегали”.

@kimba_junior Ražanj u Njemačkoj #dijaspora #njemacka #bozic #badnjidan #balkan #svinja #odojak #rostilj #grill #fyp ♬ Originalton - Stipo B.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана