Kako Balkanac u Njemačkoj krišom obrće prase na terasi

Srna
Kako Balkanac u Njemačkoj krišom obrće prase na terasi

Kad već zimske dane ne provodi kod kuće, uz toplo pečenje, jedan Balkanac prenio je običaje u Njemačku. Iako se trudio da to bude krišom, jedan “pobratim” usnimio ga je kako na terasi stana obrće prasence.

Korisnik Tik Toka sa Balkana, koji se na ovoj mreži potpisuje kao “KImba junior”, okačio je na svom kanalu snimak na kojem se vidi kako se u jednom od stambenih blokova, po izgledu luksuznijih, neko dosjetio kako da ispeče prase, a da to komšiluk “ne vidi”.

Čovjek je na ogradu terase stavio foliju, a da bi bio siguran da radoznali pogledi neće razotkriti njegove tajne radnje, postavio je i suncobran. Na pod terase je stavio dva električna grila, dok je prase stavio na ražanj koji se okretao pomoću elektro motora.

Dok se prase peče, u pozadini odzvanjaju hitovi starog narodnog hita “Ti si žena mog života” u izvođenju Miroslava Radovanovića, legende narodne muzike iz Srbije.

Za sada se ne zna u kojem njemačkom gradu je nastao snimak, te i da li se komšiluk bunio na prepoznatljivi miris pečenja praseta pečenog u “dubokoj ilegali”.

@kimba_junior Ražanj u Njemačkoj #dijaspora #njemacka #bozic #badnjidan #balkan #svinja #odojak #rostilj #grill #fyp ♬ Originalton - Stipo B.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana