Када чујете како ова мајка планира да назове своју дјецу, све ће вам бити јасно

GS
Када чујете како ова мајка планира да назове своју дјецу, све ће вам бити јасно

Смишљање имена за бебу је један од највећих изазова сваког родитеља. Неки бирају једноставнија и традиционалнија имена, док су други креативнији и уникатнији, а неријетко и бизарнији. Понекад њиховој у жељи да буду што другачији знају да претјерају, шокирајући своју околину.

У свијету познатх то и није толико необично. Навикли смо на имена попут Норт (ћерка Ким Кардашијан и Кањеа Веста), Епл (ћерка Гвинет Палтроу и Криса Мартина), Слим Изи (син манекена и инфлуенсера Наре Смит и Лакија Блуа Смита), X Æ А-Xии (син Илона Маска и Грајмс)...

Међутим, од ,,обичних смртника" обично не очекујемо превелико експериментисање. Управо због тога је примјер који ћемо данас представити посебно изненађујући.

АБЦДЕ је само почетак

Једна мајка је појурила на ТикТок како би открила имена која планира да да својој будућој дјеци. Како је навела њен син носи име АБЦДЕ, те да воли своје име.

Потом је отишла до играчке на којој су била исписана слова енглеске абецеде и објаснила да ће сваком будућем дјетету припасти део слова. Истакла је да ће се друго докете звати ФГХИ, треће ЈКЛМНОП, четврто QРСТУВ и пето WXYЗ. 

Људи нису били сигурни да ли је озбиљна или се само шали. Многе није изнедадило име првог дјетета јер име АБЦДЕ постаје све популарније у Америци, али до сада није било случајева гдје су родитељи отишли толико далеко да искористе сва слова абецеде, преноси Најжена.

Како се вама допада ова идеја?

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана