Kada čujete kako ova majka planira da nazove svoju djecu, sve će vam biti jasno

GS
Kada čujete kako ova majka planira da nazove svoju djecu, sve će vam biti jasno

Smišljanje imena za bebu je jedan od najvećih izazova svakog roditelja. Neki biraju jednostavnija i tradicionalnija imena, dok su drugi kreativniji i unikatniji, a nerijetko i bizarniji. Ponekad njihovoj u želji da budu što drugačiji znaju da pretjeraju, šokirajući svoju okolinu.

U svijetu poznath to i nije toliko neobično. Navikli smo na imena poput Nort (ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta), Epl (ćerka Gvinet Paltrou i Krisa Martina), Slim Izi (sin manekena i influensera Nare Smit i Lakija Blua Smita), X Æ A-Xii (sin Ilona Maska i Grajms)...

Međutim, od ,,običnih smrtnika" obično ne očekujemo preveliko eksperimentisanje. Upravo zbog toga je primjer koji ćemo danas predstaviti posebno iznenađujući.

ABCDE je samo početak

Jedna majka je pojurila na TikTok kako bi otkrila imena koja planira da da svojoj budućoj djeci. Kako je navela njen sin nosi ime ABCDE, te da voli svoje ime.

Potom je otišla do igračke na kojoj su bila ispisana slova engleske abecede i objasnila da će svakom budućem djetetu pripasti deo slova. Istakla je da će se drugo dokete zvati FGHI, treće JKLMNOP, četvrto QRSTUV i peto WXYZ. 

Ljudi nisu bili sigurni da li je ozbiljna ili se samo šali. Mnoge nije iznedadilo ime prvog djeteta jer ime ABCDE postaje sve popularnije u Americi, ali do sada nije bilo slučajeva gdje su roditelji otišli toliko daleko da iskoriste sva slova abecede, prenosi Najžena.

Kako se vama dopada ova ideja?

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana