Изненадио сестру на дан вјенчања воштаном фигуром покојног оца VIDEO

G.S.
Foto: Printscreen/YouTube

Отац младе умро је прошле године од коронавируса. Брат Авула Фани је своју сестру Саи Ваишнави изненадио вјенчаним поклоном, на дан вjечања воштаном фигуром покојног оца.

Млада у Хајдерабаду била је преплављена емоцијама након што је на дан вjенчања видjела воштану фигуру свог оца, који је умро прошле године. Статуа је била поклон изненађења од невјестиног брата Авула Фанија, који је желио да његов отац Авула Субраманајам буде присутан на вјенчању своје ћерке.

Видео који је постављен на Јутјуб приказује тренутак када су млада Саи  и њена мајка Јаишре Субраманаиам угледале воштану фигура господина Субрамањама. Обе жене су у почетку биле изненађене, али су касније бризнуле у плач.

Госпођа Ваишнави је виђена како грли и љуби статуу свог оца. Остали рођаци присутни на вjенчању 9. јуна такође су га загрлили и постали емотивни, показује даље видео.

Статуа је била у центру пажње на вјенчању. Била је то савршена реплика господина Субраманаиама.

Воштана фигура је настала у Карнатаки и требало јој је више од годину дана да се заврши, каже Фани, који је такође открио да су његови покојни родитељи радили за Барат Санчар Нигам Лимитед.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана