Iznenadio sestru na dan vjenčanja voštanom figurom pokojnog oca VIDEO

G.S.
Foto: Printscreen/YouTube

Otac mlade umro je prošle godine od koronavirusa. Brat Avula Fani je svoju sestru Sai Vaišnavi iznenadio vjenčanim poklonom, na dan vječanja voštanom figurom pokojnog oca.

Mlada u Hajderabadu bila je preplavljena emocijama nakon što je na dan vjenčanja vidjela voštanu figuru svog oca, koji je umro prošle godine. Statua je bila poklon iznenađenja od nevjestinog brata Avula Fanija, koji je želio da njegov otac Avula Subramanajam bude prisutan na vjenčanju svoje ćerke.

Video koji je postavljen na Jutjub prikazuje trenutak kada su mlada Sai  i njena majka Jaišre Subramanaiam ugledale voštanu figura gospodina Subramanjama. Obe žene su u početku bile iznenađene, ali su kasnije briznule u plač.

Gospođa Vaišnavi je viđena kako grli i ljubi statuu svog oca. Ostali rođaci prisutni na vjenčanju 9. juna takođe su ga zagrlili i postali emotivni, pokazuje dalje video.

Statua je bila u centru pažnje na vjenčanju. Bila je to savršena replika gospodina Subramanaiama.

Voštana figura je nastala u Karnataki i trebalo joj je više od godinu dana da se završi, kaže Fani, koji je takođe otkrio da su njegovi pokojni roditelji radili za Barat Sančar Nigam Limited.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana