Heineken направио патике напуњене пивом VIDEO

G.S.
Foto: Adweek

Heineken се недавно удружио са дизајнером патика Домиником Циамбонеом, званим “Тhe Shoe Surgeon”, како би креирали специјалне патике са ђоном пуњеним Heineken пивом.

Користећи специјализовану хируршку методу убризгавања, Доминик Циамбоне креирао је први пар патика које омогућавају кориснику да хода по пиву.

Очигледно, није у питању само изглед, јер ђонови такође пружају глатко и удобно искуство ходања инспирисано Heineken Silver. Каже се да течност која се помјера унутар ђона док ходате пружа јединствен осјећај.

“Heinekicks“ патике садрже иконичну шему боја компаније – зелену, бијелу и црвену – као и Heinekick  лого и згодне отвараче за флаше уграђене у језик. Али оно што их заиста издваја од свих других патика је течност која плута у њиховим провидним ђоновима – право Heineken Silver пиво.

“Партнерство са Heinekenom за њихово ново пиво био је забаван изазов.Обојица делимо страст према иновацијама и померању граница и креирали смо дизајн који то одражава. Ципела не само да оличава енергију Хеинекен Силвера, већ је и буквално носи. Не могу рећи да сам икада раније дизајнирао патике које садрже право пиво.” , рекао је Циамбоне.

Нажалост, осим ако не живите у Сингапуру, шансе да се дочепате једног од само 32 пара “Heinekicks” патика који ћe се појавити на тржишту су мале.

Beer for your sole

Designed in collaboration with noted shoe designer, Dominic Ciambrone, to celebrate the smoothness of Heineken®️ Silver. Heinekicks aren't your everyday shoe, but it’s not every day you get to walk on beer. pic.twitter.com/LefwD5X7if

— Heineken (@Heineken) August 2, 2022

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана