Црни медвјед упао у пекару и послужио се са 60 колача

Танјуг
Црни медвјед упао у пекару и послужио се са 60 колача

ЊУ ХЕЈВЕН- Црни медвед упао је у једну пекару у америчкој савезној држави Конектикат и послужио се са 60 колача.Радници пекаре су били преплашени и побјегли су из просторије у коју је упао медвјед, преноси Гардијан. Радници пекаре у градићу Ејвону у држави Конектикат утоваривали су у сриједу колаче у комби за испоруке када се појавио медвјед. Животиња је напала првог ко се нашао на путу, а потом одвукла контејнер са 60 колача из пекаре на оближњи паркинг. Медвјед лопов је умакао прије доласка полиције и службеника из Одјељења за енергетику и заштиту животне средине Конектиката. У Конектикату живи од 1.000 до 1.200 црних медвједа, наводи се у евиденцији званичне агенције за заштиту животне средине. Током прошле године медвједи су виђени у 158 од 169 градова у држави Конектикат на истоку САД.

Радници пекаре су били преплашени и побјегли су из просторије у коју је упао медвјед, преноси Гардијан.

Радници пекаре у градићу Ејвону у држави Конектикат утоваривали су у сриједу колаче у комби за испоруке када се појавио медвјед.

Животиња је напала првог ко се нашао на путу, а потом одвукла контејнер са 60 колача из пекаре на оближњи паркинг.

Медвјед лопов је умакао прије доласка полиције и службеника из Одјељења за енергетику и заштиту животне средине Конектиката.

У Конектикату живи од 1.000 до 1.200 црних медвједа, наводи се у евиденцији званичне агенције за заштиту животне средине.

Током прошле године медвједи су виђени у 158 од 169 градова у држави Конектикат на истоку САД.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана