Шта би требало прећутати у вези

Г.С.
Шта би требало прећутати у вези

Добра веза заснива се на повјерењу и разумијевању, али јако је битна комуникације. Колико год сте отворени, постоје ствари које не би требало да откријете партнеру.

Ако вам се не свиђа неки члан његове породице

Било да се ради о његовој мами, која воли да паметује, сестри која вас непрестано преиспитује јесте ли довољно добри за њега или неком трећем… признате ли му да вам се не свиђају, он ће се само осјетити растрзано, као да мора да бира. Шта год да морате да урадите када је његова породица у питању, урадите са смијешком, а даље по своме.

Лозинке

Одавање шифри потуно је непотребно. Уколико партнеру или партнерки дајете лозинке, будите сигурни да ће читати ваше преписке на мрежама. То може да буде повод за жестоке свађе без повода.

Авантуре из прошлости

Неке ствари је боље оставити тамо, у прошлости. Нисте дужни да садашњем партнеру откријете колико сте сексуалних партнера имали досад. Такође, када је у питању сексуални живот, оно што он такође не мора да зна су детаљи истог с вашим бившим партнерима.

Често спомињање бивших и не упоређујте

И у овој ситуацији треба знати границу. Садашњу везу градите са садашњим партнером. Нема потребе да спомињете бивше, шта су они знали, умијели...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана