Šta bi trebalo prećutati u vezi

G.S.
Šta bi trebalo prećutati u vezi

Dobra veza zasniva se na povjerenju i razumijevanju, ali jako je bitna komunikacije. Koliko god ste otvoreni, postoje stvari koje ne bi trebalo da otkrijete partneru.

Ako vam se ne sviđa neki član njegove porodice

Bilo da se radi o njegovoj mami, koja voli da pametuje, sestri koja vas neprestano preispituje jeste li dovoljno dobri za njega ili nekom trećem… priznate li mu da vam se ne sviđaju, on će se samo osjetiti rastrzano, kao da mora da bira. Šta god da morate da uradite kada je njegova porodica u pitanju, uradite sa smiješkom, a dalje po svome.

Lozinke

Odavanje šifri potuno je nepotrebno. Ukoliko partneru ili partnerki dajete lozinke, budite sigurni da će čitati vaše prepiske na mrežama. To može da bude povod za žestoke svađe bez povoda.

Avanture iz prošlosti

Neke stvari je bolje ostaviti tamo, u prošlosti. Niste dužni da sadašnjem partneru otkrijete koliko ste seksualnih partnera imali dosad. Takođe, kada je u pitanju seksualni život, ono što on takođe ne mora da zna su detalji istog s vašim bivšim partnerima.

Često spominjanje bivših i ne upoređujte

I u ovoj situaciji treba znati granicu. Sadašnju vezu gradite sa sadašnjim partnerom. Nema potrebe da spominjete bivše, šta su oni znali, umijeli...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana