Сједили под ведрим небом: Николу Роквића у Лесковцу дочекала посебна особа!

ГС
Сједили под ведрим небом: Николу Роквића у Лесковцу дочекала посебна особа!

Пјевач Никола Роквић је данас, 30. априла, започео свој 9. дан хуманог пута, дугог 1.060 км, који ће прећи пјешке до Егине гдје ће се помолити Светом Нектарију Егинском.

Дневно отприлике пређе око 30 километара, те редовно обавјештава своје пратоце на друштвеним мрежама докле је стигао, али и шта му се десило тог дана

Синоћ, 29. априла, је открио да је био у Лесковцу, те га је дочекао отац Симеон Каруљски.

Они су сједели под ведрим небом, на којем су биле двије чашице ракије и двије мандарине, којима су окрепили пјевача.

Они су овај сусрет и разговор, који је Николи сигурно значио судећи по његовом осмјеху, забиљежили једном фотографијом коју је Роквић поделио на свој Инстаграм. 

Подсјетимо, Никола је са супругом Бојаном основао фондацију "Породица" за помоћ родитељима и дјеци, којима је помоћ неопходна.

Прва акција биће усмјерена ка одјељењу Дечије онкологије у Београду за шта им је потребно 200.000 евра.

На путу до Егине, Никола ће проћи и кроз Врање, које је имало прилику да сарађује са Роквићем у бројним хуманитарним акцијама овог певача за помоћ Врањанцима.

Прије више од годину дана он се придружио великој акцији "За наше три", одржао бесплатан концерт и анимирао бројне спортисте да уплате велике суме новца на рачун фондације Буди хуман, за кориснице из Врања за чије лечење је био прикупљан новац.

Организатори акције, апелују на Врањанце да "хвала" Николи Роквићу кажу на један симболичан начин. Током његовог доласка на југ Србије могу на рачун фондације "Породица", уплатити средства, ко је колико у могућности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана