“Ја сам крив само што сам давао”: Људи тетовирају реченицу Хариса Џиновића о разводу

ГС
“Ја сам крив само што сам давао”: Људи тетовирају реченицу Хариса Џиновића о разводу

Пјевач Харис Џиновић развео се од супруге Мелине након 22 године заједничког живота.

Харис Џиновић екипу Блица угостио је у свом дому, гдје није могао да нађе своју грешку због које би његова супруга Мелина жељела да се разведе.

Тада је рекао реченицу “Ја сам крив само што сам давао”, која је убрзо постала вирална.

Колико се ова реченица запатила, говори и чињеница да су људи његове ријечи кренули да тетовирају, али стварно.

Изнио интимне детаља из брака
– Не сретнемо се када легнемо да спавамо. Ми имамо велики комфор, па свако има своју собу. Ако хоће да спава, да се тушира, купа, ради свашта нешто у свом интимусу… Свако је хтио да има своју собу, а ако неком треба с**с, зближавање, то није никакав проблем. Дођи у моју собу, или ћу ја у твоју. Па мислим да је то један још ниво љепше – рекао је, између осталог, Харис.

– Ја не знам зашто се дигла толика фрка, то је један обичан процес, један обичан развод. Има стара изрека “Преварени муж задњи сазна”, није то неко измислио безвезе. Немојте ништа да ме питате о разводу, питајте Мелину, нисам ја њу оставио него она мене, она зна све. Нисам спреман за нову љубав, принципијално не – рекао је Харис за Блиц, па наставио:

– То није нимало лак период када се све растура, али нема везе. Музика и моји наступи су једна велика инспирација и заштита, нарочито ако се људи радују твојим пјесмама. Са Мелином се нисам чуо, ништа ме не занима. Што вас не убије, то вас ојача. Из једне битке сам изашао жив и здрав, нисам изгубио ту битку, то је мотивација за све и за живот – изјавио је пјевач, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана