Мира Бањац се повукла из јавности након несреће: Теже се крећем, само чувам главу

Г.С.
Foto: Рингиер

Позната глумица Мира Бањац данас живи повученим животом и недавно је говорила о саобраћајној несрећи коју је доживјела 2021. године, а такође је открила у каквом је здравственом стању у 94. години.

Она и њен син Брано Јовановић су 2021. године учествовали у саобраћајној несрећи код Тјентишта.

„Што се тиче јавности, повучена сам скоро три године послије те несреће. Не излазим често из куће, понекад до пијаце, али с неким. Тешко ми је било, остала сам инвалид. Никада нисмо имали судар прије тога. Крећем се, али мало теже. Када је почело цијело тијело да ме јако боли, свјесна сам била шта се догодило. У Фочи смо били на хитном пријему, прегледали су нас тамо од главе до пете и вратили смо се кући. Глава је здрава, само чувам главу“, преноси Кликс.

Додала је да сада много чита. Прати издаваштво и нове генерације писаца.

„Не могу да учествујем на силним промоцијама, иако сам позвана. Покушавам да будем корисна себи и својој околини, живим нормалан живот. Имам болесног сина око којег сам заузета, немам толико времена за себе. Скухам ручак, намирим нас обоје и то је то“, казала је.

Између осталог је навела да сада не може прихватити све пословне прилике које јој се нуде. С обзиром на то да има 94 године, не може путовати како би играла представе и слично.

„Захвална сам животу, много су ми помогли други људи, глумци, редитељи, сценаристи... Била сам и на филму, телевизији и у позоришту. Каријера је затворена, ту нема шта више да се каже. Не могу ни да памтим неке ствари ни да се враћам у прошлост. Капирам живот који ме је сада затекао. Не памтим више текстове, не чезнем...“, рекла је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана