Kћерка Гоце Божиновске открила кроз шта је све прошла као дијете

GS
Foto: Instagram

Јелена Вучковић, кћерка Гоце Божиновске и Радета Вучковића, први пут је јавно изнијела кроз шта је све прошла као дијете, рекавши да је као беба остављена код баке и да није имала заштиту онда када јој била потребна.

Како је истакла - њена мајка је њена бака.

Међутим, у једном тренутку је навела и да "не би било добро" када би јавно рекла шта је све доживјела, што је и те како забринуло све који су чули ове ријечи и сви се питају на шта је Јелена мислила.

"Слаба сам на малу децу, јер сам ја тако одрастала и тако ме је бака учила. Увек препознам ту неку напуштену тужну децу, увек помогнем, жао ми је, јер донекле видим себе. Мала ја која је имала доста лоших тренутака у животу, као и лепих са баком, али сам имала и доста трауматичних искустава, као и сви што имамо и држимо их у себи", рекла је Јелена.

"Па најболнији тренутак у животу ми је то што ми је јако недостајала мајка. Ја сам имала срећу што ме је одгајила једна дивна жена, она је у ствари моја мајка. Каже мени моја Гордана: 'Па ја сам твоја мајка', ја кажем да знам, али три месеца није мало, као беба сам дошла да живим са мојом баком. Тешко ми је било прихватање мојих родитеља, нико ме није разумео, чини ми се да ме ни дан данас не разумеју по питању свега. Вероватно сам се зато мало и повукла, имам неки свој свет, тешке су то ствари", истакла је пјевачица, па додала:

"Недостајала ми је мајка, као и отац, доста су путовали, радили, градили своје каријере, направили своје нове породице. Најтеже ми је падало то, иако је бака надоместила празнину, али је било тренутака: 'Погледај у авион, ено је мама горе, путује, сад ће да ти баци као бомбоне'. Нисам је виђала по неколико месеци, долазила је и посећивала ме кад год је имала времена. Била је део мог живота, али не толико колико ми је недостајала. Кад су празници, рођендани, приредбе, и ово не причам јер жалим себе, ја сам изграђена личност, неке ствари сам опростила, али су ми фалили, као што ми и данас неке ствари фале. Не пружамо сви љубав на исти начин, али кад будем мајка, ако Бог да, бићу нешто најбоље за своје дете", истакла је она.

"Родитељи то не могу да разумеју, то ти је оно: 'Оставио сам те код свог родитеља и ти си ту сигурна, шта ти је фалило, имала си све'. Сад су то неке дубље ствари које ја сада када бих изнела, не би било баш добро, не би се добро завршило. Било је ту дана када ми је требала заштита, а под тим мислим да нисам била сигурна... не бих даље да причам, иако сада знам шта сам требала да урадим, али као дете нисам имала коме да се обратим. Имала сам страх да ако кажем за ту особу да ми је нешто урадила, да... имала сам ситуације као мала које нису биле нимало добре", рекла је она, те истакла да дјеца која доживљавају било какава малтретирања се одмах обрате школском психологу, да разговарају с особама којој вјерују, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана