Баркли мисли да је готово: Денверу слиједи "метла"

Б92
Баркли мисли да је готово: Денверу слиједи "метла"

Чарлс Баркли, легенда НБА, не вјерује да ће Денвер бити у стању да преокрене у серији против Минесоте.

Нагетси су и у другом сусрету пред својим навијачима разочарали, изгубили су са 106:80 и тако Миносоте има 2-0  пред два меча на свом терену.

Повезане вијести:

Денвер у полуфиналној серији губи 2:0, ево шта о томе мисли Јокић

Јокић и екипа ово нису заслужили: Сраман чин навијача Денвера

Минесота прегазила Денвер, Јокић потпуно невидљив

Имају прилику да "почисте" шампиона, а Баркли је у емицији "Inside the NBA", предвидео сличан сценарио и за трећу утакмицу која се игра у недјељу.

"Моментум је јако важан у плеј-оф серији. Што се тога тиче, Денвер не игра шампионску кошарку ни сада, није је играо ни у претходној рунди. Против Лејкерса су могли да играју под кочницом, што против најбоље одбране у регуларном дијелу и плеј-офу није могуће. Нема шале са њима. Биће тешко, притисак је на Денверу. Минесота игра добро код куће и сви знају своју улогу. Надиграли су их и надјачали. Очекујем да видимо исто у трећој утакмици", каже Баркли.

Едвардс је поново доминирао у екипи побједника, то је по Барклију кључни играч серије и он је Денвер већ сасвим отписао.

"Ово је готово. Минесота је боља од Нагетса. Денвер нема предност нигдје на терену. МВП је надигран. Пред почетак сезоне нисам вјеровао у Минесоту, навели су ме да се предомислим. Побиједиће у овој серији. Они су ту за озбиљно. Имају тог посебног типа. 'Он прераста из булдога у вука. Момци га слиједе и он их води. Јокић није 'тај' у овој серији. Минесота је озбиљна и почистиће Нагетсе", прогнозирао је Баркли.

Чарлс Баркли нема дилему: Јокић најбољи странац у историји НБА, прије је то био Новицки

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана