Barkli misli da je gotovo: Denveru slijedi "metla"

B92
Barkli misli da je gotovo: Denveru slijedi "metla"

Čarls Barkli, legenda NBA, ne vjeruje da će Denver biti u stanju da preokrene u seriji protiv Minesote.

Nagetsi su i u drugom susretu pred svojim navijačima razočarali, izgubili su sa 106:80 i tako Minosote ima 2-0  pred dva meča na svom terenu.

Povezane vijesti:

Denver u polufinalnoj seriji gubi 2:0, evo šta o tome misli Jokić

Jokić i ekipa ovo nisu zaslužili: Sraman čin navijača Denvera

Minesota pregazila Denver, Jokić potpuno nevidljiv

Imaju priliku da "počiste" šampiona, a Barkli je u emiciji "Inside the NBA", predvideo sličan scenario i za treću utakmicu koja se igra u nedjelju.

"Momentum je jako važan u plej-of seriji. Što se toga tiče, Denver ne igra šampionsku košarku ni sada, nije je igrao ni u prethodnoj rundi. Protiv Lejkersa su mogli da igraju pod kočnicom, što protiv najbolje odbrane u regularnom dijelu i plej-ofu nije moguće. Nema šale sa njima. Biće teško, pritisak je na Denveru. Minesota igra dobro kod kuće i svi znaju svoju ulogu. Nadigrali su ih i nadjačali. Očekujem da vidimo isto u trećoj utakmici", kaže Barkli.

Edvards je ponovo dominirao u ekipi pobjednika, to je po Barkliju ključni igrač serije i on je Denver već sasvim otpisao.

"Ovo je gotovo. Minesota je bolja od Nagetsa. Denver nema prednost nigdje na terenu. MVP je nadigran. Pred početak sezone nisam vjerovao u Minesotu, naveli su me da se predomislim. Pobijediće u ovoj seriji. Oni su tu za ozbiljno. Imaju tog posebnog tipa. 'On prerasta iz buldoga u vuka. Momci ga slijede i on ih vodi. Jokić nije 'taj' u ovoj seriji. Minesota je ozbiljna i počistiće Nagetse", prognozirao je Barkli.

Čarls Barkli nema dilemu: Jokić najbolji stranac u istoriji NBA, prije je to bio Novicki

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana