Легендарни српски фудбалер открио вијести о здрављу свог сина

ГС
Легендарни српски фудбалер открио вијести о здрављу свог сина

БЕОГРАД - Недавно је читава фудбалска јавност била потресена због вијести да је син Дејана Станковића, његов Стефан, завршио у болници, због чега је и тренер Ференцвароша морао хитно да откаже све обавезе и отпутује у Италију како би био са њим.

Дејан Станковић је путем друштвених мрежа тада објавио да неће бити уз клуб, јер његов син има важну “утакмицу”, те да мора бити с њим.

Ипак, након неколико дана, Станковић се вратио у Мађарску гдје предводи Ференцварош и пред меч 29. кола против Кишварде је имао поруку за навијаче, а дотакао се и сина Стефана.

– Прије свега, желио бих да се захвалим навијачима, особљу, мом тиму што су посљедњих дана били уз мене и моју породицу, ситуација се из дана у дан поправља – истакао је легендарни фудбалер, пише "Блиц".

Екипа Дејана Станковића има изузетно важан меч против Кишварде, јер већ сада у 29. колу може да обезбиједи и титулу првака Мађарске, пише Телеграф.

–  У сусрету прије меча рекао сам играчима да морамо да будемо шампиони! То не значи само да подигнемо трофеј, већ морамо да играмо као шампиони, морамо да радимо као шампиони на терену, морамо да играмо духом који овај клуб представља. Остало нам је седам утакмица, пет у лиги и двије у купу. Чека нас много сусрета за кратко вријеме, сваки играч мора да буде спреман за овај изазов, јер ако играш у овако великом клубу мораш све да побиједиш – казао је Станковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана