Дуљај: Нико ме није обавестио да сам отпуштен

Спортал
Дуљај: Нико ме није обавестио да сам отпуштен

Сада већ бивши тренер Партизана Игор Дуљај мање од 24 сата послије разлаза са фудбалским клубом дошао је да гледа кошаркашки.

Он је ове вечери био у Београдској арени, гдје је бодрио кошаркаше Партизана против Будућности у првој утакмици полуфинала плеј-офа АБА лиге.

Том приликом је Дуљај причао о отказу који је претходне вечери добио у ситне сате.

"Мислим да треба једно пар дана да се слегну утисци. Ја сам ово и очекивао, пар пута сам рекао да само позитивне ствари могу да ме изненаде, негативне не. Дао сам срце. Не само ја, него и многи људи око мене и навијачи. Имали смо велику подршку. Тако да важно је оно што остављате иза себе. Мислим да сам оставио играче, потенцијал, који могу нешто да дају Партизану и да навијачи Партизана имају кога да виде", рекао је Дуљај за "Спортал".

"Наравно да је тешко. Ја сам отишао јутрос да се поздравим, немам друштвене мреже, али сам причао са играчима, звали су ме тако да то је само једна потврда да смо имали одличан однос и одличну сарадњу. Рекао сам им да наставе, да буду још бољи и још јачи и да сам ја за њих ту у сваком тренутку. Они су ми рекли да им је жао, да смо расли сви заједно, како они са мном, тако и ја са њима, али живот иде даље".

Дуљај је добио отказ док је гостовао на телевизији "К1". И за отказ је сазнао преко медија.

"Причао сам само са генерални директором и нико ме није звао осим њега, нити ми ту одлуку саопштио. Осим генералног директора нико други ме није обавестио. Он је имао једини образа да ми се јави и да ми то саопшти из неког људског разлога према мени".

У Арени је Дуљај дочекан као херој, уз скандирање навијача.

"Увек ми је драго када њих видим на оваквим манифестацијама, оваквим догађајима, ја сам увек био за то да треба да буде једна спортска прича и да спорт треба да спаја, а не да раздваја", закључио је Дуљај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана