Војводина побиједила Партизан, Звезда на бод од титуле

Танјуг
Војводина побиједила Партизан, Звезда на бод од титуле

БЕОГРАД - Фудбалери Војводине побиједили су као гости Партизан резултатом 3:2 у мечу трећег кола плеј-офа Суперлиге, па Црвена звезда може већ у овој рунди да постане шампион Србије уколико од 19 часова освоји бод у утакмици са ТСЦ.

Партизан је повео у 18. минуту аутоголом Ђорђа Црномарковића, али је Војводина у финишу полувремена стигла до потпуног преокрета у режији Дејана Зукића и Кејлеба Задија.

У 38. минуту је Зукић био асистент а Зади стријелац, док су у 44. улоге биле обрнуте. Партизан је изједначио у 57. минуту голом Аранђела Стојковића. У 77. минуту резервиста Војводине Михаило Ивановић је постигао гол ударцем после корнера, али га је судија Срђан Јовановић поништио послије интервенције из ВАР собе због прекршаја над дефанзивцем Партизана.

У посљедњем, четвртом минуту надокнаде меча, бивши фудбалер Црвене звезде Његош Петровић је постигао побједоносни гол за Војводину, усамљен је шутирао са ивице шеснаестерца и донио “лалама” велика три бода у трци за пласман у европска такмичења.

Другопласирани Партизан сад има 70 бодова, док је Војводина пета са 54 бода. Партизан у наредном колу гостује Напретку, док ће Војводина дочекати Чукарички, директног ривала за пето место које води у квалификације за Лигу конференција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана