Васић: Лукач има добру визију

Срна
Васић: Лукач има добру визију

Бањалука - Директор Полиције Републике Српске Гојко Васић сматра да министар унутрашњих послова Драган Лукач има добру визију будућег рада МУП-а и да ће са својим сарадницима остварити добар резултат.

Коментаришући смјене руководећег кадра у МУП–у, Васић је рекао да ресорни министар има четворогодишњи мандат и да прави тим са којим сматра да ће успјешно руководити Министарством, с обзиром да су стандарди који су пред њега постављени врло високи.

"Полиција је живо тијело и тражи да се често направе одређене промјене, чисто да се систем отме из учмалости, јер кад дуго имамо исти систем криминалци га проуче и знају како да га лакше избјегну", рекао је Васић новинарима у Бањалуци.

Према његовим ријечима, Полиција Републике Српске и МУП у цјелини имају изузетно добре резултате, како у области јавног реда и мира, тако и у области борбе против свих облика криминала.

"Зар људима треба нешто замјерати да би били помјерени на друго мјесто на којем се очекује да дају бољи резултат него до сада?", рекао је Васић, одговарајући на питање новинара шта је замјерено смијењеним руководицима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана